Home

Werken en leren

Bij ’t Gerack werk je in een dynamische omgeving: geen dag is hetzelfde. Je werkt met mensen die kwetsbaar zijn en zorg nodig hebben en die elke keer anders kunnen reageren. Het betekent dat jij snel moet kunnen inspringen op onverwachte situaties. Werken bij ’t Gerack is daarom afwisselend en nooit saai. ’t Gerack heeft veel verschillende zorgvormen in huis: intramurale en extramurale zorg, thuiszorg, dagbesteding. Er valt veel te leren.
't Gerack heeft de volgende vacatures

Ondernemingsraad
Werknemers van ’t Gerack zijn heel gemotiveerd voor het werk in de zorg. Met hun ervaring en betrokkenheid kunnen ze een belangrijke bijdrage leveren aan het ondernemingsbeleid. De belangrijkste spreekbuis voor werknemers in het overleg met de directie is de ondernemingsraad, meestal afgekort als OR.

Leren en stage

Voor verschillende opleidingen is ’t Gerack een erkend leerbedrijf volgens Calibris:

  • SAW (niveau 3) medewerker maatschappelijke zorg

  • SAW (niveau 4) persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

  • SPW (niveau 4)

  • Helpende Zorg / Welzijn

  • Verzorgende IG

  • Verpleegkundige MBO-V en HBO-V
  • Praktijkopleider

Elk half jaar hebben we een paar stageplaatsen beschikbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vakantiewerk

In de zomer hebben wij plek voor vakantiewerkers met verschillende opleidingen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Vrijwilligers

Dankzij onze vrijwilligers gebeuren er in het leven van onze cliënten zoveel leuke dingen.
“Onze vrijwilligers zijn goud waard!” Of ze nu een spelletje doen met dementerende ouderen op de dagbesteding of een zangmiddag organiseren in de recreatiezaal, onze cliënten varen er wel bij. We hebben vrijwilligers nodig voor allerlei soorten activiteiten.

Meld u aan als vrijwilliger!
Wilt u iets doen voor onze cliënten? Meld u dan aan als vrijwilliger. Wij nodigen u uit voor een intakegesprek. Wij vertellen u over ’t Gerack en wat voor taken er zijn voor vrijwilligers. U vertelt iets over uw motivatie en uw doel om vrijwilliger te worden. Samen overleggen we waar en op welke manier u het best op uw plek bent. Bent u akkoord, dan ondertekent u de vrijwilligersovereenkomst. Dat maakt duidelijk wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. We stellen uw hulp enorm op prijs.
Aanmelden? Bel ons of stuur een bericht