Home

Thuiszorg Noord

Zorg bij u thuis
Onze Thuiszorg Noord biedt zorg aan huis in het Noorden van de provincie Groningen. U wilt waarschijnlijk het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Er is vaak meer mogelijk dan u misschien denkt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Thuiszorg Noord komt bij u thuis om te doen wat nodig is. Bijvoorbeeld hulp bij wassen en aankleden, verpleegkundige hulp en huishoudelijke hulp. Bij de een komen we een kwartier per dag, bij de ander vijf keer een half uur. Ook tijdelijke hulp en nachthulp is mogelijk. Een onafhankelijke instelling bepaalt of u recht hebt op thuiszorg, en zo ja, hoeveel.

U houdt de regie
Een thuiszorgmedewerker over de vloer?
 Voor de meeste cliënten is dat best even wennen. Maar u zult snel merken dat Thuiszorg Noord goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers heeft. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk met dezelfde mensen te maken hebt. We werken met kleine teams die weten wat er speelt.
 U houdt de regie over uw leven.

Alarmering
Een hele geruststelling, bijvoorbeeld voor wie niet goed ter been is. Van Thuiszorg Noord krijgt u dan een apparaatje thuis met een alarmknop erop. De alarmknop kunt u bij u dragen aan een halskoord of polsband. Als er iets gebeurt hoeft u maar te drukken. U krijgt dan meteen iemand te spreken. Indien nodig staat er in een mum van tijd een vertrouwd gezicht van Thuiszorg Noord op de stoep.

Bel gerust voor meer informatie over zorg bij u thuis: Thuiszorg Noord 0595 – 745020.
Of stuur ons een bericht.

Wat wij bieden op deze locatie

Welzijn
Zorg