Home

De Mieden

De Mieden is een modern woonzorgcentrum in het centrum van Uithuizermeeden. Winkels en andere voorzieningen zijn vlakbij. In De Mieden vindt u appartementen, zorg- en verpleegappartementen en een aantal kamers voor herstelzorg. Voor iedere oudere hebben we hier een woonzorgoplossing op maat.

Zelfstandig wonen met thuiszorg
De 18 appartementen (ook wel aanleunwoningen genoemd) zijn bestemd voor mensen die zelfstandig wonen, maar wel zorg nodig hebben. Zij krijgen zorg vanuit De Mieden. Natuurlijk kunnen ze ook gebruikmaken van alle faciliteiten van De Mieden.

Zorgappartementen
Er zijn 35 zorgappartementen in De Mieden. U woont als het ware in De Mieden en krijgt alle hulp en verzorging die nodig is: schoonmaken van uw appartement, de was, maaltijden, hulp bij douchen, wassen, toiletgang en aan- en uitkleden. Er is dagopvang en begeleiding als u dat nodig hebt. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van faciliteiten op recreatief gebied.

Verpleeghuiszorg
Er zijn in De Mieden 16 verpleeghuisplaatsen: zorgappartementen voor mensen die behandeling nodig hebben. Deze unit ligt op de bovenste etage en heeft alle faciliteiten voor mensen met een vorm van dementie.

Kortdurende opname / herstelzorg
Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis, maar kunt u nog niet thuis wonen, dan kunt u gebruik maken van herstelzorg op De Mieden. Hier werkt u onder regie van uw huisarts aan uw herstel. De zorg ontvangt u vanuit De Mieden; de zorg is 24 uur per dag in de nabijheid.

Mooie voorzieningen
In De Mieden kunt u gebruik maken van veel mooie voorzieningen en kunt u deelnemen aan gezellige activiteiten. Er is een winkel, een kapper, een receptie, een bibliotheek, een moderne keuken en een restaurant. Maakt u gebruik van de maaltijdvoorziening, dan kunt u kiezen of u in het restaurant wilt eten of in uw appartement. Verder kunt u gebruik maken van wasserijdiensten, administratieve ondersteuning en de technische dienst. Ook wordt er regelmatig een kerkdienst georganiseerd.

Bel gerust voor meer informatie: De Mieden 0595 - 405222.
Of stuur ons een bericht.

Wat wij bieden op deze locatie

Welzijn
Wonen
Zorg