Home

Presentatie van het oudeklaasjournaal in ‘t Gerack

Op 1 december jl. namen de bewoners van ’t Gerack deel aan een gezellige bijeenkomst met als hoogtepunt de presentatie van het Oudeklaasjournaal van Samen in Beeld TV.

In het Oudeklaasjournaal spelen bewoners, personeel en jongeren mee. Met een knipoog laten ze zien hoe Sinterklaas in een zorginstelling verblijft en erg moet wennen aan het nieuwe zorgstelsel.

De rol van Dieuwertje Blok is op het lijf geschreven van de 91-jarige mevrouw Werkman. De rol van oudste en snelste Pakjespiet van Nederland wordt vertolkt door meneer Rogus van 91 jaar.
De productie van het Oudeklaasjournaal was voor het team van Samen in Beeld TV en alle anderen die meewerkten aan deze film wederom een geweldige uitdaging en belevenis.

De film kunnen jullie vinden via de volgende link: http://sameninbeeld.tv/wp13/oudeklaasjournaal/ of www.sameninbeeld.tv 

Over Samen in Beeld TV

Het Oudeklaasjournaal is een productie van Samen in Beeld TV. Deze organisatie filmt met en voor ouderen. Samen in Beeld TV wil ouderen met elkaar in contact brengen, hun interesse wekken voor wat zich in de buitenwereld afspeelt en mogelijkheden bieden voor het ontwikkelen van vaardigheden om zo momenten van blijheid en voldoening te bezorgen.